top of page

Kuvauksen kulku

 

Ihanaa että olette päättäneet valita minut kuvaajaksenne! :).

Kun olet ottanut minuun yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai Facebookin/Instagramin kautta, sovimme kuvauspäivän.

Kuvauksen hinta muodostuu kiinteästä kuvausmaksusta, sekä teidän valitsemastanne kuvauspaketin hinnasta. Varauksen jälkeen lähetän teille sähköpostitse laskun kuvausmaksusta.

Kuvata voimme studiollani Myllykoskella tai lokaatiossa. Voimme kuvata jossain teille rakkaassa paikassa, tai voin ehdottaa teille vaihtoehtoja ulkokuvauspaikaksi. Miljöökuvaukset toteutetaan mieluiten ilta-auringon aikaan, jolloin valo on kauneinta. Kyselen teiltä myös muita toiveita kuvauksen suhteen.

Kun kuvauspäivä koittaa, tapaamme joko studiolla tai sovitulla paikalla ulkokuvauksissa.  Istumme hetkeksi alas ja käymme vielä läpi kuvausta samalla tutustuen perheen pienimpiin.

Kuvauksissa meillä ei ole kiire ja etenemme aina lasten ehdoilla :). Voimme myös yhdessä vielä katsoa asuvaihtoehtoja. Ohjaan teitä koko kuvauksen ajan.

Viimeistään kahden viikon kuluttua kuvauksen jälkeen lähetän teille kutsun tutustumaan koevedoksiinne salasanasuojattuun galleriaan. Kuvapakettiinne kuuluu aina tietty määrä digikuvia ja paperikuvia, mutta niitä voi toki lunastaa enemmänkin. Kuvavalinnat merkitään galleriaan tai ne voi ilmoittaa minulle sähköpostilla. Lähetän aina gallerian mukana selkeät ohjeet. Tässä vaiheessa lähetän teille laskun valitsemastanne kuvapaketista.

Kun olen viimeistellyt valitsemanne kuvat, toimitan ne jälleen nettigalleriaan, josta voitte ladata kuvat omalle koneellenne. Kuvat tulisi ladata kahden viikon sisällä gallerian avautumisesta. Valitsemanne printtikuvat toimitetaan postitse kotiinne.

Nähdään! :)

DSC03839.jpg
bottom of page