Valmistautuminen lapsi- ja perhekuvaukseen

Vauvan kanssa paras kuvausajankohta on aamupäivällä. Vauva olisi hyvä syöttää kunnolla ja pukea helposti riisuttaviin vaatteisiin. Vauvaa voidaan syöttää myös studiolla aina kun hän sitä tarvitsee. Kuvaan vauvan luonnollisissa asennoissa: sylissä, bean bagin päällä, tai sängyllä. Vauvalla voi olla neutraalin sävyinen body päällään tai hänet voidaan kuvata vaippasillaan osittain tai kokonaan kapaloituna. Otattehan mukaan varavaatteita, maitoa, vaippoja ja tutin jos sitä käytätte.

Vanhemman lapsen kanssa paras kuvausajankohta on silloin kun lapsi on virkeä ja kylläinen.

Lapselle voi ottaa mukaan joitain tärkeitä esineitä joita haluatte mukaan kuvauksiin, ja vaikka jotain pientä naposteltavaa.

Vaatetus: Pienillä lapsilla paljaat varpaat ovat aina söpöt, ja mekon kanssa vaipan päälle voi sujauttaa pikkarit. Vaatteiden sävyinä toimivat kuvissa parhaiten luonnolliset, vaaleat, neutraalit sävyt, vältä voimakkaita printtejä, logoja ja mustaa väriä. Fine art - muotokuvauksissa voidaan käyttää myös voimakkaampia luonnollisia sävyjä kuten ruskeaa, oliivin tai sammaleen vihreää, okraa ja niin edelleen. Perheen vaatetuksen ei tarvitse olla identtinen, mutta niiden olisi hyvä sointua yhteen ja olla samasta maailmasta.

Meikkaaja ja kampaaja on mahdollista saada studiolle kaikkiin kuvauksiin. Huomioithan myös kynnet :).

Valmistautuminen Boudoir- ja odotuskuvaukseen

Näissä kuvuksissa tärkeintä on että tunnet olosi mahdollisimman hyväksi, olet juuri täydellisen upea omana itsenäsi :). Vaatetuksen osalta toimivat hyvin alusasut, neuletakit, kauluspaidat ja aamutakit. Odotuskuvauksissa myös tietysti muut raskausajan mekot ja vaatteet. Jos verhoamme sinut pelkkiin kankaisiin rintaliivit olisi hyvä ottaa pois jo hieman aiemmin ettei niistä jää jälkiä ihoon.

Meikki voi olla hiukan tavallista voimakkaampi ja huomioithan myös kynnet. Meikkaaja ja kampaaja on myös aina mahdollista saada studiolle :).

Valmistautuminen lemmikkikuvaukseen

Jos ajattelet että lemmikkikuvauksessa koiran täytyy osata istua paikallaan käskystä vaikka kuinka kauan voin kertoa että ei tarvitse, kuvat otetaan hetkessä ja hiukan villimmästäkin veijarista saadaan kyllä kuvat otettua :). Kuvata voidaan studiolla muotokuvamaisesti tai luonnossa leikkien ja ympäristöä tutkien.

Ennen kuvausta koiran kanssa olisi hyvä käydä pitkä lenkki suurimpien energioiden päästelemiseksi ja kuvaukseen on hyvä ottaa mukaan makupaloja, leluja tai muuta jolla koiraa voi palkita ja motivoida.