top of page

Valmistautuminen lapsi- ja perhekuvaukseen

 

Vauvan kanssa paras kuvausajankohta on aamupäivällä. Vauva olisi hyvä syöttää ja pukea helposti riisuttaviin vaatteisiin. Vauvaa voidaan syöttää myös studiolla aina kun hän sitä tarvitsee. Kuvaan vauvan luonnollisissa asennoissa: sylissä, bean bagin päällä, tai sängyllä. Vauvalla voi olla neutraalin sävyinen body päällään tai hänet voidaan kuvata vaippasillaan osittain tai kokonaan kapaloituna. Otattehan mukaan varavaatteita, maitoa, vaippoja ja tutin jos sitä käytätte.

Vanhemman lapsen kanssa paras kuvausajankohta on silloin kun lapsi on virkeä ja kylläinen. Aina lapsella ei juuri kuvaushetkellä ole se 'paras päivä', mutta se ei haittaa, lapsi saa rauhassa tutustua minuun ja tilanteeseen. Leikin kautta on paras viedä homma maaliin, kun me muut rentoudumme, lapsikin usein rauhoittuu :).

Lapselle voi ottaa mukaan joitain tärkeitä esineitä joita haluatte mukaan kuvauksiin, ja vaikka jotain pientä naposteltavaa.

Vaatetus: Pienillä lapsilla paljaat varpaat ovat aina söpöt, ja mekon kanssa vaipan päälle voi sujauttaa pikkarit. Vaatteiden sävyinä toimivat kuvissa parhaiten luonnolliset, maanläheiset, neutraalit sävyt, vältä voimakkaita printtejä, logoja ja mustaa väriä.  Perheen vaatetuksen ei tarvitse olla identtinen, mutta niiden olisi hyvä sointua yhteen ja olla samasta maailmasta. Äideillä mekko ja liehuvat helmat näyttävät aina hyvältä, isä voi pukeutua erimerkiksi pellavaiseen, rentoon kauluspaitaan.

Meikki voi olla hiukan tavallista voimakkaampi ja hiukset näyttävät vapaana olessaan aina hyvältä :) Huomioithan myös kynnet

Meikkaaja ja kampaaja on mahdollista saada studiolle kaikkiin kuvauksiin. 

Valmistautuminen boudoir- ja odotuskuvaukseen

Näissä kuvuksissa tärkeintä on että tunnet olosi mahdollisimman hyväksi, joten valitsethan yllesi vaatteet jotka tuntuvat omilta. Olet juuri täydellisen upea omana itsenäsi :).

Vaatetuksen osalta toimivat hyvin alusasut, neuletakit, kauluspaidat ja aamutakit. Odotuskuvauksissa myös tietysti ihanat maxi-mekot. Jos verhoamme sinut pelkkiin kankaisiin liivit olisi hyvä ottaa pois jo hieman aiemmin ettei niistä jää jälkiä ihoon.

Tuleva isä voi pukeutua erimerkiksi pellavaiseen, rentoon kauluspaitaan.

Vaatteiden sävyinä toimivat kuvissa parhaiten luonnolliset, maanläheiset, vaaleat, neutraalit sävyt, vältä voimakkaita printtejä, logoja ja odotuskuvauksessa mustaa väriä. 

 

Meikki voi olla hiukan tavallista voimakkaampi ja hiukset näyttävät vapaana olessaan aina hyvältä :). Huomioithan myös kynnet.

Meikkaaja ja kampaaja on myös aina mahdollista saada studiolle :).

DSC03354.jpg
bottom of page