top of page
DSC09596neliö.jpg

MINUSTA:

Vielä kerran tervetuloa sivuilleni! :)

Olen perhevalokuvaaja Kouvolan Myllykoskelta. Perheeseeni kuuluu mies, kaksi tytärtä sekä koira.

Valokuvaus ja valokuvat ovat olleet minulle erityisen tärkeitä jo lapsesta asti. Kuvasin paljon kaikkea elämääni ja harrastuksiini liittyvää. Rakastin myös katsella ja järjestellä vanhoja kuvia minusta itsestäni, perheestäni ja suvustani. Löysin kuvista tunteita, elämää, pääsin kurkistamaan omaan historiaani. Jo lukioikäisenä haaveilin valokuvaajan ammatista, mutta vielä silloin en uskaltanut toteuttaa unelmaani. vaan opiskelin muita taide-aineita, Vasta myöhemmin valmistuin valokuvaajaksi ja rakkauteni vain syvenee päivä päivältä.

Suosikkikuvauskohteitani ovat perheet. Äitinä tiedän miten aika kuluu vääjäämättä, joskus haluaisi vain pysäyttää kaiken hetkeksi ja imeä itseensä sitä tunnetta, pakahduttavaa onnea ja iloa. Joskus kuiskaan nukkuville lapsilleni että 'älkää ikinä kasvako isoiksi'. He kuitenkin kasvavat ja jokainen ikävuosi tuo tullessaan jotain uutta ihanaa, tärkeää ja ikuistamisen arvoista. Haluan tallentaa nämä ikimuistoiset hetket ja sen tunteen mitä juuri silloin tunsit. Haluan myös että sinulla on kuvaustilanteessa rento ja hyvä olla. Kuvaustilanne pidetään iloisena jossa nauru saa raikaa, halit ovat lämpimiä ja pusut mojovia. Lapsille annetaan aikaa, meillä ei ole kiire minnekään :). Kuvata voimme studiollani tai kelien salliessa ulkona, kesällä  ilta-auringon aikaan jolloin valo on kauneinta.

Lämpimästi tervetuloa kuvauksiin, otetaan juuri teidän perheenne näköiset kuvat! <3

3rivivasenreuna.jpg
120460-lg-EP.gif

Lahjakas kuvaaja, lämmin ihminen. Kuvaus mukava kokemus niin lapselle, aikuiselle kuin koirallekin <3.

Aivan paras, luottokuvaaja, mahtava kokeilija. Henna on paljon kuvannut perhettämme ja kuvat ovat toinen toistaan ihanampia!

Henna on ihana ja lämminhenkinen ihminen. Kuvauksissa oli rento tunnelma vaikka kovasti jännitinkin etukäteen. Kuvista tuli mahtavia! <3

bottom of page