HINNASTO:

 

'Kun on oikein pieni voi keinua heinässä heiluvassa,

levätä kukassa tuoksuvassa, kun on oikein pieni.'

Hannele Huovi

ODOTUSKUVAUS TAI BOUDOIRKUVAUS:

 

Odotusajankuvaus tai Boudoirkuvaus studiolla tai miljöössä*. Kuvausaika noin 1h. Hintaan sisältyy 6 kpl viimeisteltyjä, teidän koevedosgalleriasta valitsemianne kuvia toimitettuna sähköisesti, sekä upealle Fine art - paperille teetetyt printit, joko 3 kpl 13 x 18 koon printtejä tai 1 kpl 20 x 30 koon printti.

                                                                                                                

 200 ,-

LAPSIKUVAUS:

Lapsikuvaukset studiolla tai miljöössä*. Kuvausaika noin 1h. Hintaan sisältyy 6 kpl viimeisteltyjä, teidän koevedosgalleriasta valitsemianne kuvia toimitettuna sähköisesti, sekä upealle Fine art - paperille teetetyt printit, joko 3 kpl 13 x 18 koon printtejä tai 1 kpl 20 x 30 koon printti.

Kuvaustyylini on luonnollinen ja konstailematon. Kuvauksissa lapsi saa olla oma itsensä, on hän sitten vakavampi pohdiskelija tai vauhdikkaampi veijari. Voimme kuvata samalla myös perhe- ja sisaruskuvia. Perhekuvauspaketti on kuitenkin parempi teille jotka haluatte saada enemmän kuvamuistoja kauniista ja tunnelmallisista hetkistä yhdessä.

 

                                                                                                        

180,-

FINE ART-KUVAUS:

Ainutlaatuiset ja tunnelmalliset muotokuvat Fine-art tyyliin viimeisteltyinä.

Fine art -tyyli luodaan erilaisella valaistuksella, asennoilla ja kuvankäsittelyllä jolla pyritään luomaan kuvaan enemmän syvyyttä.

Kuvauksissa aina mukana kampaaja ja aikuisilla myös meikkaaja. Kuvausvaatetus ja muu mahdollinen rekvisiitta suunnitellaan yhdessä etukäteen.

Kuvauksen hintaan sisältyy 3 kpl viimeisteltyjä kuvia toimitettuna sähköisesti, sekä 20 x 30 kokoinen, upealle Fine art - paperille teetetty printti.

270,-

Meikki aikuiselle + 50 ,-

Lisäaihe (esim. sisarus) + 70 ,-

PERHEKUVAUS:

Perhekuvaukseen voi ja kannattaa tulla myös varta vasten. Dokumentaarinen kuvaus taltio teidät juuri sellaisina kuin olette nyt, hetket jotka kiitävät ohi ja voivat unohtua.  Luodaan kuvamuistoja joihin voi palata aina uudestaan. Perhekuvaukset voidaan toteuttaa studiolla, mutta mieluummin miljöössä*, jolloin perheellä on tilaa iloita yhdessäolosta.

Kuvauksen hintaan sisältyy 20 kpl viimeisteltyjä, teidän koevedosgalleriasta valitsemianne kuvia toimitettuna sähköisesti, sekä 2 kpl 20 x 30 kokoista, upealle Fine art - paperille teetettyä printtiä.

300,-

'Onni on unelmoida ja pyrkiä pienestä suureksi.

Onni on ahkeroida ja tehdä haaveita todeksi.'

MUOTOKUVAUS:

 

Muotokuvaukset studiolla tai miljöössä*. Rippikuvaus, ylioppilaskuvaus tai muu henkilökuvaus. Kuvausaika noin 1h. Hintaan sisältyy 3 kpl viimeisteltyjä, teidän koevedosgalleriasta valitsemianne kuvia toimitettuna sähköisesti, sekä upealle Fine art - paperille teetetyt printit, joko 3 kpl 13 x 18 koon printtejä tai 1 kpl 20 x 30 koon printti.

 

160,-

''Valon huomaa vasta kun sillä on kohde jonka se valaisee.

Kaunis, niinkuin sinä minusta.'

KIHLAJAIS- JA PARIKUVAUS:

Kihlajaiskuvaus studiolla tai miljöössä*. Kuvausaika 1-2h. Hintaan sisältyy 8 kpl viimeisteltyjä, teidän koevedosgalleriasta valitsemianne kuvia toimitettuna sähköisesti, sekä 1 kpl 20 x 30 kokoinen, upealle Fine art - paperille teetetty printti.

 

230,-

HÄÄPOTRETIT:

Hääpotretit studiolla tai miljöössä*. Hintaan sisältyy 10 kpl viimeisteltyjä, teidän koevedosgalleriasta valitsemianne kuvia toimitettuna sähköisesti, sekä 1 kpl 20 x 30 kokoinen, upealle Fine art - paperille teetetty printti.

 

330,-

LISÄKUVAT digimuodossa 20 eur/kpl

 

* hintaan sisältyy miljöökuvaus Kouvolan alueella.  

   

MAHDOLLISTA TILATA MYÖS UPEAT FINE ART-PRINTIT

Fine art valokuvaprintit tarjoavat ainutlaatuisen, aistikkaan tuntuisen, kevyesti struktuurisen pinnan joka kestää erittäin hyvin aikaa.

13 x 18 / 4 kpl                          45,-

    13 x 18 / 8 kpl                         85,-   

20 x 30 / 2 kpl                          45,-

30 x 45 / 1 kpl                          55,-

40 x 60 / 1 kpl                          65,-

KUVIEN TOIMITUS JA TEKIJÄNOIKEUDET:

Kuvat toimitetaan sähköisesti oman nettigallerian kautta noin kahden viikon kuluessa. Valmiit kuvat toimitetaan 2-3 viikon kuluessa kuvavalintojen tekemisestä.

Saatte oikeudet tulostaa, kopioida ja teettää kuvia vapaasti, sekä julkaista niitä sosiaalisessa mediassa.  Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty.

Kuvaajalla on kuviin tekijänoikeudet sekä julkaisuoikeudet, eli kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia markkinointiin, näyttelyihin sekä kilpailuihin, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita.                                                           

© STUDIO HENNA VIREN / PUH. 050 911 03 28 / info@hennaviren.fi

  • Facebook Classic