top of page
Etsi
  • hennaviren

Äitienpäivän minikuvaukset 18.5.19

Paljon on taas ollut ihania kuvauksia sitten viime postauksen ja olen pysynyt mukavasti kiireisenä :). Kesä on täällä (vaikka nyt onkin satanut aivan tarpeeksi) ja se tarkoittaa myös sitä että juhlakausi on myös täällä. Valmistujais-, rippi-, ja hääkuvauksia sekä muita ihania juhlia on luvassa niin työn puolesta kuin oman perheenkin piirissä <3. Olen lähdössä reilun viikon päästä lomalle pariksi viikoksi ja nyt olenkin urakoinut kuvauksia ja edittejä että saisin pöydän tyhjäksi ja kuvat asiakkaille ennen lähtöäni. Loman aikana vastailen kyllä posteihin aina kun olen wifin äärellä :). Tässä postauksessa kerron äitienpäivän minikuvauksista jotka järjestin studiollani Myllykoskella 18.5.
Yleensä kuvaustaustani ovat aika yksinkertaisia, ajattomia, mutta tällä kertaa halusin rakentaa vähän romanttisemman ja boheemin taustan. Idea tähän lähti kuvausvaatteista joita olen hankkinut asiakkaiden käyttöön. Nyt studioltani löytyy asuja joita myös näissä kuvauksissa käytettiin, mutta myös yksinkertaisempia söpöläisiä :). Näin kuvauksia varten ei ole pakko ostaa uusia vaatteita jos ei niille muuten ole käyttöä.
Kuvaussetuppiin halusin nyt niin kovin suositun Macramen, joka sopii kauniisti boheemiin tyyliin, ja ajattelin että äkkiäkös minä sellaisen solmin. Netistä löysinkin paljon ihania ohjeita, mutta kun olin ensimmäistä versiota tuhrannut sen pari tuntia huomasin ettei se ihan niin helppoa ollutkaan :D. Onneksi löysin myös helpompia ohjeita ja onnistuin tekemään ensimmäisen unisiepparimacrameni vanhaan puusaavin vanteeseen, vaikkei se ehkä ihan kedon kaunein kukka taida ollakaan.

Tässä linkit ensimmäiseen ohjeeseen joka minulta ei luonnistunut, sekä tähän helpompaan jos haluatte kokeilla :).


http://www.kaarnankatveessa.fi/2017/12/kuvalliset-ohjeet-diy-makramee.html

https://www.youtube.com/watch?v=W318BRINnCg
Sain ihania kuvattavia studiolleni ja kuvista tulikin juuri sellaisia kuin olin ajatellut, romanttisia ja herkkiä. Päivän kuluessa luonani kävivät pyörähtämässä myös ihanat siskokset, ja kun huomasin että heillä on aivan ihana Englannin Buldoggi kotona, laajensin kutsun koskemaan myös tätä hurmaavaa koiraherraa Paavoa. Meillä on myös ollut Bulldoggi Hoover, jonka adoptoimme asuessamme Espanjassa. Hoover lähti sateenkaarisillalle jo kolme vuotta sitten, mutta sydämeni sykkii näille lempeille ystäville aina ja ihan kaikille koirille muutenkin. Ilokseni Paavo saapui myös paikalle ja pääsin halimaan ihanaa Paavoa <3.
Otimme kuvia myös yksinkertaisella taustalla, ja tämä oli helposti toteutettavissa koska molemmat taustat olivat valmiina. Kuvasin esimerkiksi ihanan 2-vuotiaan jonka olin tavannut viimeksi 1-vuotiskuvauksissa. Äidillä oli hauska idea toteuttaa joka vuosi yksi kuva samalla rekvisiitalla ja näin tehtiin :).


Minikuvaukset ovat 'matalan kynnyksen' vaihtoehto jos halutaan muutama kuva helposti ja edullisemmin. Minit eivät kuitenkaan tarkoita sielutonta liukuhihnakuvausta. Kuvaukseen panostetaan ja meillä on aina sen verran aikaa ettei tule tunnetta hätäilystä tai kiirehtimisestä. Kuvauksista saa aina laajemman gallerian nähtäväksi ja jos tuntuu että kivoja kuvia on enmmänkin, voi niitä toki lunastaa lisää. Kannustan kaikkia myös teettämään kuvista printtejä, joko minun kauttani tai muuten, vaikka minikuvauksen hintaan se ei kuulukaan.


Järjestän taas kesän aikana jossain vaiheessa minikuvaukset, tällä kertaa kauniissa miljöössä ulkona ja ilmoittelen niistä taas facessa ja instassa :).


Ihania kesäpäiviä kaikille <3.
68 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Kukkakuvasarja

bottom of page