Page Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Button
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_
                                                                           KUVAUSOHJEET JA KUVAUSSOPIMUS

KUVAUKSEN KULKU

YHTEYDENOTTO:

Ihanaa että olette päättäneet valita minut kuvaajaksenne! :)
Kun olet ottanut minuun yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse tai Facebookin/Instagramin kautta, sovimme kuvauspäivän. Lähetän teille myös varauksen jälkeen esitietolomakkeen, jossa kyselen kuvaukseen osallistujista ja toiveistanne.

HINTA JA KUVAUSSOPIMUKSEN KUITTAAMINEN:

Kuvauksen hinta muodostuu kiinteästä kuvausmaksusta joka on 150 eur, sekä teidän valitsemastanne kuvatuotepaketin hinnasta.

Kuvatuotepakettini ovat seuraavat:

Mini - paketti             100 eur
Sisältää 5 kpl digitaalisia kuvia ja 3 kpl 13 x 18 cm:n kokoisia paperivalokuvia. Paperikuvat valitaan jo valituista digikuvista.

Medium - paketti     180 eur
Sisältää 10 kpl digitaalisia kuvia ja 3 kpl 13 x 18 cm:n kokoisia paperivalokuvia ja 1 kpl 20 x 30 cm:n kokoinen paperivalokuva. Paperikuvat valitaan jo valituista digikuvista.

Maxi - paketti            280 eur
Sisältää 20 kpl digitaalisia kuvia ja 3 kpl 13 x 18 cm:n kokoisia paperivalokuvia ja 2 kpl 20 x 30 cm:n kokoisia paperivalokuvia. Paperikuvat valitaan jo valituista digikuvista.

Koko galleria             450 eur
Sisältää kaikki koevedosgallerian kuvat digitaalisesti (vähintään 40 kpl) ja 3 kpl 13 x 18 cm:n kokoisia paperivalokuvia ja 3 kpl 20 x 30 cm:n kokoisia paperivalokuvia. Paperikuvat valitaan jo valituista digikuvista.

Varauksen jälkeen lähetän teille sähköpostitse nämä kuvausohjeet, jossa on samassa kuvaussopimus, sekä laskun kuvausmaksusta. Kuvaussopimus on tämä dokumentti jossa selvitän mitä kuvaukseen kuuluu. Tämän dokumentin lopussa on kohtia jotka teidän tulisi täyttää.

KUVAUSPAIKKA:

Kuvata voimme studiollani Myllykoskella tai lokaatiossa. Voimme kuvata jossain teille rakkaassa paikassa, tai voin ehdottaa vaihtoehtoja ulkokuvauspaikaksi. Miljöökuvaus toteutetaan mieluiten ilta-auringon aikaan, jolloin valo on kauneinta. 

KUVAUSPÄIVÄ:

Kun kuvauspäivä koittaa, tapaamme joko studiolla tai sovitulla paikalla ulkokuvauksissa. Istumme hetkeksi alas ja käymme vielä läpi kuvausta samalla tutustuen perheen pienimpiin. Kuvauksessa meillä ei ole kiire ja etenemme aina lasten ehdoilla. Tunnustelen kuvausten alussa, aloitammeko sisarus-, perhe-, vai yksittäiskuvista. Kuvauksissa voidaan aina ottaa sisarus- ja perhekuvia, vaikka päivän 'päätähti' olisikin vastasyntynyt tai yksivuotias. Ennen kuvausta voimme myös vielä yhdessä katsoa asuvaihtoehtoja. Ohjaan teitä koko kuvauksen ajan :). Kuvaus kestää yleensä n. 1-2 tuntia riippuen kuvattavien yhdistelmien määrästä. Pienet lapset jaksavat keskittyä kuvaukseen yleensä maksimissaan tunnin. Studiolta löytyy sohva-alue oleskeluun, hoitopöytä sekä lapsille piirustusvälineitä ja kirjoja ajanvietteeksi.

KOEVEDOSGALLERIA:

Viimeistään kahden viikon kuluttua kuvauksen jälkeen lähetän teille sähköpostitse kutsun tutustumaan koevedoksiinne salasanasuojattuun galleriaan. Koevedosgalleria on auki kaksi viikkoa. Kuvatuotepakettiinne kuuluu aina tietty määrä digikuvia ja printtejä, mutta niitä voi toki lunastaa enemmänkin. Kuvavalinnat merkitään galleriaan tai ne voi ilmoittaa minulle sähköpostilla. Lähetän aina gallerian mukana selkeät ohjeet. Kun olette valinneet kuvat, lähetän teille laskun valitsemastanne kuvatuotepaketista.

VALMIIT KUVATUOTTEET:

Kun olen viimeistellyt valitsemanne kuvat, toimitan ne jälleen nettigalleriaan, josta voitte ladata kuvat omalle koneellenne. Kuvat säilyvät galleriassa taas kaksi viikkoa. Valitsemanne paperikuvat toimitetaan postitse kotiinne.


VALMISTAUTUMINEN KUVAUKSEEN

VAUVAN KANSSA paras kuvausajankohta on aamupäivällä. Vauva olisi hyvä syöttää kunnolla ja pukea helposti riisuttaviin vaatteisiin. Vauvaa voidaan syöttää myös studiolla ennen kuvauksen alkua ja aina silloin kun tarvitaan. Kuvaan vauvan luonnollisissa asennoissa: sylissä, bean bagin päällä tai sängyllä. Kuvaustyyliini eivät kuulu asettelut, joissa vauva ei pysy ilman tukea, kuten käsiin nojaaminen. Näin takaan teille turvallisen kuvauksen. Vauvalla voi olla neutraalin sävyinen body päällään tai hänet voidaan kuvata vaippasillaan osittain tai kokonaan kapaloituna. Otattehan mukaan varavaatteita, maitoa, vaippoja ja tutin jos sitä käytätte. Ei haittaa vaikka vauva ei nukahtaisikaan kuvauksen aikana. Kunhan vauva on tyytyväinen, saamme kauniit kuvat aikaiseksi. Täydellisyyteen pyrkiminen vauvojen kanssa on mahdotonta, menemme täysin teidän vauvanne ehdoilla ja kuvaan häntä sellaisenaan.

VANHEMMAN LAPSEN KANSSA paras kuvausajankohta on silloin kun lapsi on virkeä ja kylläinen.
Aina lapsella ei juuri kuvaushetkellä ole se 'paras päivä', mutta se ei haittaa, lapsi saa rauhassa tutustua minuun ja tilanteeseen. Leikin kautta on paras viedä homma maaliin, kun me muut rentoudumme, lapsikin usein rauhoittuu :). Lapselle voi ottaa mukaan joitain tärkeitä esineitä joita haluatte mukaan kuvauksiin, ja vaikka jotain pientä naposteltavaa.

VAATETUS:


Pienillä lapsilla paljaat varpaat ovat aina söpöt, ja mekon kanssa vaipan päälle voi sujauttaa pikkarit. Vaatteiden sävyinä toimivat kuvissa parhaiten luonnolliset, maanläheiset, neutraalit sävyt, vältä voimakkaita printtejä, logoja ja mustaa väriä.  Perheen vaatetuksen ei tarvitse olla identtinen, mutta niiden olisi hyvä sointua yhteen ja olla samasta maailmasta. Äideillä mekko ja liehuvat helmat näyttävät aina hyvältä, isä voi pukeutua erimerkiksi pellavaiseen, rentoon kauluspaitaan. Tärkeää on kuitenkin että tunnette olonne kotoisaksi vaatteissanne. 
Simppeli kokonaisuus ei ole alipukeutumista, vaan huomion keskittämistä ihmisiin, eikä asuihin.

 

MEIKKI JA HIUKSET: 

Meikki voi olla hiukan tavallista voimakkaampi ja hiukset näyttävät vapaana olessaan aina hyvältä :) Huomioithan myös kynnet :)

Meikkaaja ja kampaaja on mahdollista saada studiolle kaikkiin kuvauksiin. 

TEKIJÄNOIKEUDET:

Asiakkaalla on oikeudes tulostaa, kopioida ja teettää kuvia vapaasti, sekä julkaista niitä sosiaalisessa mediassa. Kuvien kaupallinen käyttö on kielletty. Kuvaajalla on kuviin tekijänoikeudet. Kuvaajalla on oikeus käyttää kuvia markkinointiin, näyttelyihin sekä kilpailuihin, ellei asiakkaan kanssa toisin sovita.
Muunneltuun kuvaan ei saa liittää kuvaajan nimeä.


                                                                                                                                                                                                                     


Olen ymmärtänyt edellä selvitetyt asiat kuvien hinnoittelusta, toimituksesta sekä tekijänoikeuksista:

Kuviamme saa julkaista sosiaalisessa mediassa:                                                                                                                                                                                                                     


Asiakkaan tiedot:

 

 

 

 

 

 

 

 

Nähdään kuvauksissa, Tervetuloa! :)

Kiitos!